Зменшення вмісту залишкового алюмінію в питній воді

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті представлені дослідження по застосуванню коагулянтів – основних сульфатів алюмінію та їх композиції з бактерицидним флокулянтом «Валеус» для зниження вмісту залишкового алюмінію в очищуваній воді. Оскільки флокулянт має знезаражуючі властивості, представлені також результати по бактерицидній ефективності композиції «коагулянт+флокулянт».

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, коагулянт, coagulant, флокулянт, алюміній, алюминий, floculant, aluminium

Бібліографічний опис

Хижняк, О. О. Зменшення вмісту залишкового алюмінію в питній воді / О. О. Хижняк, А. К. Запольський, І. М. Філіпченко // Водне господарство України : науково-технічний часопис. - 2008. - № 3. - С. 45-50.

Зібрання