Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень впливу дозування цукру білого кристалічного на процес бродіння в безглютеновому тісті, встановлено вплив на показники якості безглютенового хліба з борошном круп’яних культур. Results on the effect of different doses of sugar in the fermentation process in the gluten-free dough, determined the effect on the quality of gluten-free bread with flour cereals.

Опис

Ключові слова

безглютеновий хліб, цукор, процес бродіння, gluten-free bread, sugar, fermentation process, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Грищенко, А. М. Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів : сьогодення та перспективи : Міжнар. наук.-практ. конференції, 27-28 вересня 2010 р. : тези доп. – 2010. – Ч. 1. – С. 17-18.