Прискорюйте дозрівання тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Показано можливість використання двошвидкісних тістомісильних машин, пресованих дріжджів з високою бродильною активністю, ферментних препаратів нового покоління у разі удосконалення безопарного способу приготування тіста для забезпечення високої якості продукції. The possibility of using two-speed kneading machine, pressed yeast with high fermentative activity of enzyme preparations in case of a new generation improvement straight dough process for providing high quality products.

Опис

Ключові слова

двошвидкісні тістомісильні машини, ферментні препарати, пресовані дріжджі, органолептичні показники якості хліба, two-speed mixing machine, enzymes, pressed yeast, organoleptic quality of bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Прискорюйте дозрівання тіста / В. І. Дробот, О. Д. Тесля / Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 1. - С. 21-23.

Зібрання