Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5819
Title: Технолдогія комплексної утилізації вторинних матеріальних ресурсів пивоваріння
Other Titles: Secondary materials, brewing, hops pellet, methanogenic fermentation digesters
Authors: Малюжко, Олена Володимирівна
Салюк, Анатолій Іванович
Нікітін, Геннадій Олексійович
Keywords: вторинні матеріали пивоваріння
хмелева дробина
метанове бродіння
secondary materials
brewing
methanogenic fermentation digesters
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Issue Date: 2002
Publisher: Малюжко, О. В. Технолдогія комплексної утилізації вторинних матеріальних ресурсів пивоваріння / О. В. Малюжко, А. І. Салюк, Г. О. Нікітін // Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. - К. : НУХТ, 2002. - Ч. 2; № 3.
Abstract: Для комплексної переробки хмелевої дробини та білкового відстою, було запропоновано використовувати процес метанового бродіння. Білковий відстій та хмелева дробина направляється в метантенк, який заповнено активним мулом для термофільного зброджування. Ферментація ведеться в напівбезперервному від’ємно-доливному режимі при температурі 45 С, pH = 8 та швидкості протоку D = 0,014 год. For complex processing of hop pellets and protein sludge, it was suggested that the process of methane fermentation. The protein pellet sucks and Khmeleva sent to digesters, which filled activated sludge to thermophilic digestion. Fermentation is carried out in semicontinuous negatively-Filling-up teapots mode at 45 C, pH = 8, and strait velocity D = 0,014 hours.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5819
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Technology integrated utilization of secondary material resources brewing..pdf160.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.