DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5828

Название: Замішування тіста у двошвидкісних машинах – шлях до покращання якості виробів
Другие названия: Dough in a two-speed machines - a way to improve product quality
Авторы: Дробот, Віра Іванівна
Тесля, Ольга Дмитрівна
Ковальов, Олександр Володимирович
Литовченко, Ігор Миколайович
Drobot, Vera
Kovalyov, Alexander
Litovchenko, Igor
Teslya, Olga
Ключевые слова: двошвидкісні тістомісильні машини
двухскоростные тестомесильные машины
two-speed mixing machine
енергія
питома робота
інтенсифікація дозрівання тіста
органолептичні показники якості хліба
энергия
удельная работа
интенсификация созревания теста
органолептические показатели качества хлеба
energy
specific work
intensifying ripening dough
organoleptic quality of bread
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Дробот, В. І. Замішування тіста у двошвидкісних машинах – шлях до покращання якості виробів / В. І. Дробот, О. Д. Тесля, О. В. Ковальов, І. М. Литовченко, В. П. Мельниченко // Хранение и переработка зерна. – 2008. – №3 (105). – С. 41 - 43.
Краткий осмотр (реферат): Застосування двошвидкісних тістомісильних машин у разі замішування тіста при безопарному способі тістоприготування та нижчих затратах питомої роботи інтенсифікує дозрівання тіста, зумовлюючи підвищення якості виробів, за рахунок досконалої їхньої конструкції, яка забезпечує високий технологічний ефект замісу. Применение двухскоростных тестомесильных машин в случае замешивания теста при безопарном способе тестоприготовления и низких затратах удельной работы интенсифицирует созревания теста, вызывая повышение качества изделий, за счет совершенной их конструкции, которая обеспечивает высокий технологический эффект замеса. The use of two-speed kneading machines when kneading at straight dough process and lower cost share of intensifying ripening dough, causing increasing product quality, due to perfect their design, which provides high technology mixing effect.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5828
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
todztudmshdpyv.pdf158,52 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback