Замішування тіста у двошвидкісних машинах – шлях до покращання якості виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Застосування двошвидкісних тістомісильних машин у разі замішування тіста при безопарному способі тістоприготування та нижчих затратах питомої роботи інтенсифікує дозрівання тіста, зумовлюючи підвищення якості виробів, за рахунок досконалої їхньої конструкції, яка забезпечує високий технологічний ефект замісу.

Опис

Ключові слова

двошвидкісні тістомісильні машини, двухскоростные тестомесильные машины, two-speed mixing machine, енергія, питома робота, інтенсифікація дозрівання тіста, органолептичні показники якості хліба, энергия, удельная работа, интенсификация созревания теста, органолептические показатели качества хлеба, energy, specific work, intensifying ripening dough, organoleptic quality of bread, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Замішування тіста у двошвидкісних машинах – шлях до покращання якості виробів / В. І. Дробот, О. Д. Тесля, О. В. Ковальов, І. М. Литовченко, В. П. Мельниченко // Хранение и переработка зерна. – 2008. – № 3 (105). – С. 41 - 43.

Зібрання