Дослідження процесу переміщення сирних блоків у перевантажувальному пристрої з приводною заслінкою

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено методику розрахунку основних технологічних етапів переміщення штучних харчових виробів прямокутної форми в перевантажувальному пристрої з метою визначення продуктивності и мінімального кроку з яким необхідно розташовувати вироби на стрічці павального конвеєра для виключення явища затору виробів. In article the design procedure of the basic technological stages of moving of piece food products of a squared shape in the reloading device for the purpose of definition of productivity and the minimum step with which is resulted it is necessary to have products on a tape of the submitting conveyor for an exception of the phenomenon of a jam of products.

Опис

Ключові слова

операція, перевантаження, сили тертя, переміщення виробів, рівняння руху, operation, overloads, forces of a friction, moving of products, the equation of movements, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Любімов, В. М. Дослідження процесу переміщення сирних блоків у перевантажувальному пристрої з приводною заслінкою / В. М. Любімов, Л. О. Кривопляс-Володіна, А. В. Деренівська // Харчова промисловість. - 2010. – № 9. - С. 95-97.

Зібрання