Десерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Молочное дело

Анотація

На основі теоретичних та експериментальних досліджень обґрунтовано технологію десерту з кисломолочного сиру з використанням дієтичної добавки «Гемовітал». Встановлено, що новий продукт відрізняється підвищеною харчовою цінністю за вмістом легкозасвоюваного гемового заліза і білка. The dessert technology out of lactic cheese with «Gemovital» dietary supplement has been established on the basis of theoretical and experimental researches. It is set that a new product differs with high nutritional value because of content of digestible heme iron and protein.

Опис

Ключові слова

десерт, dessert, кисломолочний сир, гемове залізо, lactic cheese, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Євлаш, В. В. Десерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінності / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Молочное дело. - 2012. - № 10. - С. 10-12.

Зібрання