DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5831

Название: Буханці з тритікалевого борошна випікати можна
Другие названия: Loaf with triticale flour can be baked
Авторы: Дробот, Віра Іванівна
Drobot, Vera
Федорова, Тетяна Олексіївна
Fedorova, Tatyana
Ключевые слова: борошно
мука
flour
тритікале
тісто
хліб
підкислювач
тритикале
тесто
хлеб
подкислитель
triticale
dough
bread
acidulent
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2004
Библиографическое описание: Дробот, В. І. Буханці з тритікалевого борошна випікати можна / В. І. Дробот, Т. О. Федорова // Зерно і хліб. - 2004. - № 2. - С. 20.
Краткий осмотр (реферат): Запропонована технологія виготовлення хліба з обойного тритікалевого борошна, яка передбачає внесення 2 % підкислювала «Ефективний» і 2 % пресованих дріжджів, а також внесення у тісто 3 % цукру і 2 % жиру до маси борошна або заварки. Предложена технология изготовления хлеба из обойной тритикалевой муки, которая предусматривает внесение 2% подкислителя «Эффективный» и 2% прессованных дрожжей, а также внесения в тесто 3% сахара и 2% жира к массе муки или заварки. The technology of making bread triticale wholemeal flour, which involves making 2% acidified "Effective" and 2% compressed yeast, as well as making dough in 3% sugar and 2% fat by weight of flour or welding.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5831
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ftobztbvm.pdf198,37 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback