Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5963
Title: Изменение качества очищенного сиропа в процессе хранения
Authors: Штангеева, Надежда Ивановна
Клименко, Лариса Степановна
Богомол, Владимир Анатольевич
Keywords: качество
сироп
хранение
красящие вещества
сахароза
инвертированный сироп
моносахариды
меланоидины
кафедра технології цукру і підготовки води
Quality
syrup
storage of
coloring substances
sucrose
ynvertyrovanny syrup monosaharydy
melanoydyny
Issue Date: 1990
Citation: Штангеева, Н. И. Изменение качества очищенного сиропа в процессе хранения / Н. И. Штангеева, Л. С. Клименко, В. А. Богомол // Пищевая технология. – 1990. – № 4. – С. 27–28.
Abstract: Представлены результаты исследований качественных показателей очищенного сиропа в процессе хранения. Определены оптимальные условия хранения сиропа, характер изменеия красящих веществ. Допустимый срок хранения сиропа составил 7 месяцев без ухудшения его качества. The results of studies of quality indicators purified syrup during storage. Optimum storage conditions syrup character changes coloring substances. Acceptable shelf life syrup is 7 months without deterioration of its quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5963
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf96.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.