Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5963
Title: | Изменение качества очищенного сиропа в процессе хранения |
Authors: | Штангеева, Надежда Ивановна Клименко, Лариса Степановна Богомол, Владимир Анатольевич |
Keywords: | качество сироп хранение красящие вещества сахароза инвертированный сироп моносахариды меланоидины кафедра технології цукру і підготовки води Quality syrup storage of coloring substances sucrose ynvertyrovanny syrup monosaharydy melanoydyny |
Issue Date: | 1990 |
Citation: | Штангеева, Н. И. Изменение качества очищенного сиропа в процессе хранения / Н. И. Штангеева, Л. С. Клименко, В. А. Богомол // Пищевая технология. – 1990. – № 4. – С. 27–28. |
Abstract: | Представлены результаты исследований качественных показателей очищенного сиропа в процессе хранения. Определены оптимальные условия хранения сиропа, характер изменеия красящих веществ. Допустимый срок хранения сиропа составил 7 месяцев без ухудшения его качества. The results of studies of quality indicators purified syrup during storage. Optimum storage conditions syrup character changes coloring substances. Acceptable shelf life syrup is 7 months without deterioration of its quality. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5963 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.