Спосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва
Вантажиться...
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Патент України на корисну модель № 65439,НУХТ 2011
Анотація
Спосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва, який передбачає обробку хімічним реагентом,адсорбційне очищення, перемішування, фільтрування, який відрізняється тим, що як хімічний реагент використовується полі-гексаметиленгуанідин гідрохлорид у кількості 0,003...0,0075 % до маси продукту, а як адсорбент використовується целюлоза марки ОіасеІ 150-1 у кількості 0,5...1,5 % до маси сухих речовин сиропу.
Way to clean the syrup of sugar beet production, which provides processing chemical reagent adsorption purification, mixing, filtering, which differs by the fact that as a chemical reagent used polyhexamethylene guanidine hydrochloride at 0, 003 ... 0, 0075% of the weight of the product, and as an adsorbent is used cellulose brand OіaseІ 150-1 amount of 0.5 ... 1.5% by weight of dry matter of syrup.
Опис
Ключові слова
бурякоцукрове виробництво, beet-sugar industry, сироп, очищення, адсорбція, хімічний реагент, целюлоза, syrup, cleaning, adsorption, chemical reagent, cellulose, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології цукру і підготовки води