Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті представлено результати дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки сої, гороху та люпину. Запропоновано використання цих продуктів у технологіях функціональних хлібобулочних виробів. The paper presents the investigation results of the fractional composition of protein substances of processed products out of soy, pea and lupine. It has been proposed using of these products in technologies of functional bakery products.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, bakery products, збагачення, білок, борошно з солоду, fortification, protein, malt flour, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктами / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, Н. П. Бондар, В. М. Махинько, Б. І. Хіврич, В. Ф. Доценко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". – 2004. – № 29.– С. 78-84.

Зібрання