DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/607

Название: Енергетичні ресурси матеріальних потоків у харчових технологіях
Другие названия: Energy resources of material flows in food technology
Авторы: Шевченко, Олександр Юхимович
Миколів, Іван Михайлович
Романюк, Артем
Шевченко, А. О.
Shevchenko, Oleksandr
Mykoliv, Ivan
Romanyk, Artem
Shevchenko, A. O.
Ключевые слова: газова фаза
газовая фаза
gas phase
пружна система
осмотичний тиск
масообмін
енергетичний потенціал
інтенсифікація
упругая система
осмотическое давление
массообмен
энергетический потенциал
интенсификация
elastic system
osmotic pressure
mass transfer
energy potential
intensification
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Шевченко, О. Ю. Енергетичні ресурси матеріальних потоків в харчових технологіях / О. Ю. Шевченко, І. М. Миколів, А. М. Романюк, А. О. Шевченко // Харчова промисловість. - 2011. - № 10/11. - С. 308-312.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано можливість організованого використання енергії утворюваного в процесі бродіння СО2 для інтенсифікації масообмінних процесів та запропоновано відповідне конструктивне оформлення.
The possibility of organized energy generated in the process of fermentation CO2 for intensification masoobminnyh processes and suggests appropriate constructive design.
Проанализирована возможность организованного использования энергии создаваемого в процессе брожения СО2 для интенсификации массообменных процессов и предложено соответствующее конструктивное оформление.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/607
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
58.pdf3,3 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback