Дослідження пряно-ароматичної сировини як джерела ароматичних речовин у технології натуральних ароматизаторів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На всі стадії обробки пряно-ароматичної сировини поширюється техно-хімічний контроль, завданням якого є визначення якості сировини відповідно до чинних стандартів або технічних умов для забезпечення високої якості продукції. On all stages of treatment of spicily-aromatic raw material the technological control by the task of which spreads there is determination of internalss of raw material in accordance with operating standards or technical for providing of high qualities of products.

Опис

Ключові слова

ароматичні речовини, spicily and aromatic raw material, пряно-ароматична сировина, якість, партія, стандарт, технічні умови, qualities, party, standards, technical terms, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Дослідження пряно-ароматичної сировини як джерела ароматичних речовин у технології натуральних ароматизаторів / Н. Е. Фролова, С. І. Усатюк, В. О. Усенко, І. М. Мацко // Наукові праці НУХТ. - 2006. - № 18. - С. 42-45.

Зібрання