Композиція для виробництва томатних соусів (Патент на корисну модель № 45802)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено композиція для виробництва томатних соусів, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, яка відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовуються сушену цибулю, моркву, сушений часник, гірчичний порошок, томатну пасту або томатне пюре, томатний сік, харчові кислоти, стабілізуючу суміш на основі натуральних спецій, харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку, харчових барвників. Designed composition for tomato sauce which comprises meat broth, vegetable fillers, seasonings, table salt, sugar, food additives, characterized in that the fillers are used as vegetable dried onions, carrots, dehydrated garlic, mustard powder, tomato paste ilitomatnoe puree tomatnyysok, food acids, stabilizing mixture based on natural number spices, edible salt or flour, mix based on natural spices, seasonings, a mixture of food additives on the basis of acidity regulators, baking powder, emulsifiers, antioxidants, flavor enhancers, food colorings.

Опис

Ключові слова

розпушувач, leavening, гірчичний порошок, посилювач смаку, соус, sauce, mustardpowder, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на скорисну модель 45802 А Україна, МПК (2009) А 23 L 1/00 Композиція для виробництва томатних соусів / Пасічний В. М., Дяченко Ю. І., Сулига О. Ю. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № U200906231 ; заявл. 16.06.2009 ; опубл. 25.11.2009, Бюл. №22, 2009

Зібрання