Компетентнісний підхід та сучасні моделі навчання у вищих навчальних закладах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У матеріалах представлено сучасні підходи до організації навчально-виховного процесу. The materials presented modern approaches to the educational process.

Опис

Ключові слова

інтерактивні технології, interactive technologies, суб’єкт навчання, об’єкт навчання, education subject, education object, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Компетентнісний підхід та сучасні моделі навчання у вищих навчальних закладах / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 8 жовтня 2012р. ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2012. – Ч. 2. – С. 421-422.