Молочна сироватка та охорона водних об’єктів
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Охарактеризовано джерела утворення і основні характеристики молочної сироватки. Запропоновано перспективні способи її утилізації.
Characterize the source of creation and the main characteristics of whey. A promising ways of recycling.
Characterize the source of creation and the main characteristics of whey. A promising ways of recycling.
Опис
Ключові слова
напої, beverages, молочна сироватка, утилізація, whey, waste, кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Бібліографічний опис
Семенова, О. І. Молочна сироватка та охорона водних об’єктів / О. І. Семенова, Т. Л. Ткаченко, М. О. Самсоненко // Роль інновацій у підвищенні наявного потенціалу країни: Матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 14-15 грудня 2011 р. – Тернопіль, 2011. – С. 169-171.