DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6257

Название: Науково-дослідна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
Другие названия: Scientific-research work at the Department Bakery and Confectionery Technologies National University of Food Technologies
Авторы: Ковбаса, Володимир Миколайович
Терлецька, Віта Альбертівна
Зінченко, Інна Миколаївна
Малиновський, Віталій Васильович
Kovbasa, Vladimir
Terletska, Vita
Zinchenko, Inna
Malynovsky, Vitaly
Ключевые слова: наукова робота
історія
екструзія
харчові концентрати
цукрозамінники
научная работа
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
история
экструзия
пищевые концентраты
сахарозаменители
scientific work
history
extrusion
food concentrates
sweeteners
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Ковбаса, В. М. Науково-дослідна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій / В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька, І. М. Зінченко, В. В. Малиновський // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 1 (98). – С. 10 – 13.
Краткий осмотр (реферат): Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у хлібопекарській, кондитерській, макаронній та харчоконцентратній галузях, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей. Освещены научные разработки по улучшению качества изделий из муки пониженного качества, внедрение инновационных технологий в хлебопекарной, кондитерской, макаронной и пищеконцентратной отраслях, использование нетрадиционного сырья и пищевых добавок с целью улучшения качества изделий, предания им оздоровительных свойств. The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies in bread, confectionery, pasta and food concentrates productions, use of nontraditional raw materials and food ingredients with the aim of increasing products quality and giving them the healthy properties have been shown.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6257
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
zimndrnkthkvnuht.pdf210,04 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback