Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6257
Title: Науково-дослідна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
Authors: Ковбаса, Володимир Миколайович
Терлецька, Віта Альбертівна
Зінченко, Інна Миколаївна
Малиновський, Віталій Васильович
Keywords: наукова робота
історія
екструзія
харчові концентрати
цукрозамінники
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
scientific work
history
extrusion
food concentrates
sweeteners
Issue Date: 2013
Citation: Ковбаса, В. М. Науково-дослідна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій / В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька, І. М. Зінченко, В. В. Малиновський // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 1 (98). – С. 10 – 13.
Abstract: Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у хлібопекарській, кондитерській, макаронній та харчоконцентратній галузях, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей. The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies in bread, confectionery, pasta and food concentrates productions, use of nontraditional raw materials and food ingredients with the aim of increasing products quality and giving them the healthy properties have been shown.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6257
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zimndrnkthkvnuht.pdf210.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.