Термодинаміка і масообмін в процесах аерації рідинних середовищ

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Виконано аналіз і оцінку впливів змінних тисків над культуральними середовищами у мікробіологічних виробництвах з метою інтенсифікації процесів масообміну.
An analysis and estimation of influences of variable pressures is executed above культуральними середовищами in microbiological productions with the purpose of intensification of processes of mass-transfer.

Опис

Ключові слова

газорідинні середовища, аерація, масообмін, гідродинаміка, gas-liquid environments, airing, mass-transfer, hydrodynamics, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Палаш, А. А. Термодинаміка і масообмін в процесах аерації рідинних середовищ / А. А. Палаш, С. А. Бут, В. М. Таран // Харчова промисловість. – 2009. – № 8. - С. 45-47.

Зібрання