Особливості становлення фахівців - технологів третього тисячоліття
Вантажиться...
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Визначено основні пріоритети у підготовці та становленні технологів з розроблення і виробництва харчових продуктів оздоровчої дії, виходячи із сучасних потреб людини та останніх досягнень науки й технології перероблення сільськогосподарської сировини. Обґрунтовано необхідність поєднання професійних і гуманітарних знань у системі навчання майбутніх фахівців.
The main priorities in the preparation and formation of engineers developing and improving food production activities based on the needs of modern man and the latest achievements of science and technology of processing of agricultural raw materials. The necessity of combining professional and human knowledge in the system of training of future specialists.
Опис
Ключові слова
Болонський процес, євроінтеграція, інженерна освіта, нове покоління, традиції, перспективи, ECTS, European integration, engineering education, new generation, tradition, prospects, кафедра гуманітарних дисциплін, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Особливості становлення фахівців-технологів третього тисячоліття / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Наукові праці НУХТ. – 2005. – № 16. – С. 11-15.