Використання методу апріорного ранжирування факторів при плануванні експеременту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі наведено результати експертної оцінки сукупності факторів, вплив яких найчастіше призводить до небезпеки травмування працівників м'ясопереробних підприємств АПК. Обробка експертних даних проводилася методом апріорного ранжирування факторів. Встановлено ранги і пріоритетність факторів які впливають на рівень травматизму при виконанні технологічного процесу на м'ясопереробних підприємствах. The article deals with the results of experts estimation of aggregate of factors influence of which more frequent all brings injuring over of workers of meat industry of Ukraine. Processing of experts data was conducted the method of a priori ranging of factors. Grades are set and priority of factors which influence on the level of traumatism at implementation of technological process meat industry of Ukraine.

Опис

Ключові слова

метод експертних оцінок, апріорне ранжирування факторів, матриця результатів, сума рангів, method of expert estimations, apriori ranging of factors, matrix of results, sum of grades, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Головіна, О. В. Використання методу апріорного ранжирування факторів при плануванні експеременту / О. В. Головіна, О. В. Євтушенко // 78-а Міжнародна наук. конф. студ., аспір. і молодих вчених, 2–3 квітня 2012 р. : тези доповідей. – К. - 2012. – Част. II. - С. 367-369.