Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6351
Title: Выпечка бисквитного полуфабриката в печах ПХС-25
Authors: Михелев, Абрам Аронович
Дорохович, Антонелла Николаевна
Бондаренко, Евгения Григорьевна
Кокарева, В. У.
Федоров, Владимир Гаврилович
Шубенко, Борис Павлович
Keywords: бисквитный полуфабрикат
зона обогрева
кинетика теплопритоков
температура
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
sponge cake mix
heating zone
kinetics of the heat leakage
temperature
Issue Date: 1974
Citation: Выпечка бисквитного полуфабриката в печах ПХС-25 / А. А. Михелев, А. Н. Дорохович, Е. Г. Бондаренко, В. У. Кокарева, В. Г. Федоров, Б. П. Шубенко // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1974. – № 1. – С. 19–22.
Abstract: В статье исследована кинетика теплопроводности до изделия со всех сторон. Установлены оптимальные режимы выпечки на основе количественных показателей: интенсивность подвода энергии как функции продолжительности выпечки и ее распределения по способам подводу. The paper investigated the kinetics of the thermal conductivity to the product from all sides. The optimal batch mode on the basis of quantitative indicators: the intensity of energy supply as a function of the duration of baking and distribution methods for the cart.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6351
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
danvbpfvpphs25.pdf734.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.