DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6407

Название: Використання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктів
Другие названия: The cereals grain use in health-improving products technology
Авторы: Дробот, Віра Іванівна
Михонік, Лариса Анатоліївна
Тесля, Ольга Дмитрівна
Семенова, Анастасія Борисівна
Drobot, Vera
Mykhonik, Larisa
Teslya, Olga
Semenova, Anastasia
Ключевые слова: гречані пластівці
вівсяні пластівці
харчові волокна
рецептурні композиції
гречневые хлопья
овсяные хлопья
пищевые волокна
рецептурные композиции
buckwheat flakes
oat flakes
dietary fiber
bakery composition
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Використання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктів / В. І. Дробот, Л. А. Михонік, О. Д. Тесля, А. Б. Семенова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 1(98). – С. 3–4.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглядається можливість застосування продуктів переробки круп’яних культур в хлібопеченні. Наведено короткий опис корисних властивостей круп’яних культур. Представлено дані досліджень реологічних властивостей тіста з продуктами переробки круп’яних культур та їх вплив на технологічні показники і якість готових виробів. В статье рассматривается возможность применения продуктов переработки крупяных культур в хлебопечении. Приведен краткий обзор полезных свойств крупяных продуктов. Представлены данные исследований реологических свойств теста с продуктами переработки крупяных культур и их влияние на технологические показатели и качество готовых изделий. The article gives a brief overview of the application possibility for groats processing products in baking. A brief account is given of the useful groats processing products properties. The research data of rheological properties of dough samples and influence of groats processing products on parameters of technological process and bread quality are presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6407
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
sabvzputop_1.pdf114,77 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback