DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6413

Название: Жирова фаза мікроструктури суспензіїї добавки із насіння льону
Другие названия: Fat phase of supplement suspension microstructure of flax seed
Авторы: Махоніна, Марина Юріївна
Рашевська, Тамара Олексіївна
Makhonina, Marina
Rashevska, Tamara
Ключевые слова: добавка із насіння льону
суспензія
агрегат
глобула
добавка из семян льна
суспензия
агрегат
глобула
flaxseed addition
suspension
aggregate
globule
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Махоніна, М. Ю.Жирова фаза мікроструктури суспензіїї добавки із насіння льону/М. Ю. Махоніна, Т. О. Рашевська//Щоквартальний науково-виробничий журнал Одеської національної академії харчових технологій. Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2(15). - С.50-53
Краткий осмотр (реферат): Розроблено новий вид вершкового масла з добавкою із насіння льону та технологію отримання високодисперсної добавки, яка вноситься у масло у вигляді суспензії у маслянці. Суспензію добавки насіння із льону вивчали у звичайному світлі "на проходження" та у поляризованому.Встановлено, що лляна олія суттєво впливає на мікроструктуру суспензії добавки із насіння льону. Разработано новый вид сливочного масла с добавкой из семени льна и технологию высокодисперсной добавки, которую вносили у масло у виде суспензии в маслянке.Суспензию добавки из семени льна исследовали в обычном свете "на прохождение" и поляризованом. Установлено,что лляное масло влияет на микроструктуру суспензии добавки из семени льна. It was proven, that flaxseed oil has a significant influence on microstructure of flaxseed suspension. During the formation of structural elements of suspension there is a differentiation of glycerides due to their chemical and physical properties. Some groups of glycerides take part in emulsion formation; others form a thin layer on structural elements and the highest melted glycerides are crystallized on the boundary surfaces.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6413
ISSN: 2073-8684
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
123_.pdf4,04 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback