Дослідження процесів капілярного просочування муки з насіння бобових культур

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначені методом капілярного просочування гідрофільні властивості борошна з насіння бобових культур та досліджено механізм поглинання борошном води. Встановлено, що кінетика капілярного просочування різних видів борошна обумовлена утворенням двох типів пор між частинками дисперсій борошна та пов’язана з його гранулометричним складом.

Опис

Ключові слова

борошно з солоду гороху, люпинове борошно, гідрофільні властивості, дисперсність, кінетика просочування, набухання, мука из солода гороха, люпиновая мука, гидрофильные свойства, дисперсность, кинетика просачивания, набухание, flour from peas malt, lupine flour, hydrophilic properties, kinetics of seepage, swelling, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Юрчак, В. Г. Дослідження процесів капілярного просочування муки з насіння бобових культур / В. Г. Юрчак, В. В. Манк, Т. П. Євсеєнко // Зернові продукти і комбікорми. – 2001. – № 4. – С. 25–30.

Зібрання