Зміни цукрів при пророщуванні вівса

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення плівчасого та голозерного сорту вівса на зміни вмісту цукрів. This article is devoted to studying the impact of malting filmy and bare-grained varieties of oats to modify the content of sugars.

Опис

Ключові слова

плівчастий, вуглеводи, овес, зерно, солод, солодорощення, солодоращення, пленчный, углеводы, oats, carbohydrates, wheat, malt, malting, filmy, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Мукоїд, Р. М. Зміни цукрів при пророщуванні вівса / Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв ׃ тези доповідей міжнародної науково-технічної конф., 29-30 вересня 2011 р. – Тернопіль, 2011. – С. 77 – 78.