DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Навчально-методичні матеріали >
Практикуми >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6519

Название: Методи контролю харчових виробництв
Другие названия: Control methods of food production
Авторы: Штангеєва, Надія Іванівна
Чернявська, Людмила Іванівна
Рева, Леонід Павлович
Ліпєц, Антон Адамович
Клименко, Лариса Степанівна
Олянська, Світлана Пантелеймонівна
Логвін, Володимир Матвійович
Виговський, Валерій Юрійович
Козявкін, Анатолій Петрович
Хомічак, Любомир Михайлович
Лагода, Володимир Андрійович
Петриченко, Ігор Борисович
Гусятинська, Наталія Альфредівна
Чагайда, Андрій Олегович
Shtangeeva, Nadiya
Chernyavska, Lyudmila
Reva, Leonid
Lipiec, Anton
Klimenko, Larysa
Olyanska, Svetlana
Logvin, Volodymyr
Vigovskij, Valeriy
Kozyavkin, Anatoly
Homichak, Lubomir
Lagoda, Vladimir
Petrichenko, Igor
Gusyatinska, Natalia
Chagayda, Andriy
Ключевые слова: точність
статистична обробка
харчові виробництва
методики
показники
якість
сировина
напів-продукти
готова продукція
прилади
устаткування
статистическая обработка
пищевые производства
методики
показатели
качество
сырье
полу-продукты
готовая продукция
приборы
оборудование
точность
accuracy
statistical processing
food production methods
performance
raw materials
quality
semi-products
finished products
tools
equipment
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2000
Библиографическое описание: Методи контролю харчових виробництв : лабор. практ. / Н. І. Штангеєва, Л. І. Чернявська, Л. П. Рева, А. А. Ліпєц; М-во освіти і науки України, УДУХТ. - К.: УДУХТ, 2000. - 240 с.
Краткий осмотр (реферат): Викладено теоретичні основи методів контролю харчових виробництв, наведено стандартні та перспективні методики визначення основних показників якості сировини, напівпродуктів і готової продукції з використанням сучасних приладів і устаткування. Дано порівняльну характеристику точності використовуваних методів і приладів, а також методику статистичного опрацювання результатів.
Изложены теоретические основы методов контроля пищевых производств, приведены стандартные и перспективные методики определения основных показателей качества сырья, полупродуктов и готовой продукции с использованием современных приборов и оборудования. Дано сравнительную характеристику точности используемых методов и приборов, а также методику статистической обработки результатов.
Expounded the theoretical basis of methods to control food production, are standard and advanced methods for determining key indicators of quality raw materials, intermediates and finished products using modern instruments and equipment. Given the comparative characteristics of accuracy used methods and devices, and methods of statistical processing of results.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6519
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:

File Description SizeFormat
222.pdf8,94 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback