Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Робота присвячена актуальному питанню вдосконалення вилучення сахарози з бурякової стружки, покращення технологічної якості дифузійного соку, підвищення виходу цукру, зменшення втрат сахарози при мікробіологічному розкладі під час вилучення сахарози з бурякової стружки.
The work is devoted to the topical issue of improving the extraction of sucrose from beet chips, improving the technological quality of diffusion juice, increasing sugar yield, and reducing sucrose losses during microbiological decomposition during the extraction of sucrose from beet chips.
Опис
Бібліографічний опис
Тетеріна, С. М. Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Тетеріна Світлана Миколаївна ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2008. – 20 с.