Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6556
Назва: Хіміко-технологічні аспекти комплексної переробки технічних рослинних олив в нові екологічно-безпечні продукти
Автори: Кириченко, В. В.
Полумбрик, Олег Максимович
Кириченко, Віктор Іванович
Ключові слова: ріцол
біооливи
технічні рослинні оливи
мастильні матеріали
поверхнева модифікація
глибока модифікація
ріпол
ritsol
bio-oils
technical vegetable oils
lubricants
surface modification
profound modification
ripol
кафедра харчової хімії
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Кириченко, В. В. Хіміко-технологічні аспекти комплексної переробки технічних рослинних олив в нові екологічно-безпечні продукти / В. В. Кириченко, О. М. Полумбрик, В. І. Кириченко // Питання хімії та хімічної технології. – 2008. – № 1. – С. 141–144.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються хіміко-технологічні і матеріалознавчі аспекти переробки технічних рослинних олив в цільові матеріали із заданими властивостями. Запропоновані технологічні основи еколого-, матеріало- і енергозберігаючого комплексного проекту їх переробки. Викладені науково-технічні питання реалізації процесів третього модуля проекту - переестеріфікації сумішей ріполу і рицолу поліолами з метою розширення асортименту якісних базових біоолив для галузі мастильних матеріалів.
The article examines the chemical engineering and materials science aspects of processing technology of vegetable oils in the target materials with desired properties. Proposed technological bases of eco-, material- and energy-efficient integrated project processing. Sets out the scientific and technical issues of implementation processes of the third module of the project – pereesterification ripol and ritsol mixtures polyols to increase range of quality base bio-oils for lubricants industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6556
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf3.53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.