Енергетичні потоки в харчових технологіях і їх складові

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Викладено результати аналізу загальних характеристик енергетичних потоків харчових виробництв, показано перспективи їх використання і розвитку.

Опис

Ключові слова

охолодження, генерування, енергія, потоки, трансформація, нагрівання, охлаждение, генерирование, энергия, потоки, трансформация, нагревание, cooling, generation, transformation, energy flows, heating, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, ‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎

Бібліографічний опис

Миколів, І. М. Енергетичні потоки в харчових технологіях і їх складові / І. М. Миколів, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний // Харчова промисловість. – 2010. – №9. – С. 117-119.

Зібрання