Дослідження мікробіологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті викладені результати досліджень технологічних характеристик та зміни мікробіологічних показників м’ясних фаршів. Research microbiological characteristics minced meat in salting process The article presents the results of research and technological characteristics change microbiological mincemeat.

Опис

Ключові слова

технологія, мікрофлора, м’ясні фарші, стабілізатори рН, буферна ємністьмоноцукри, моноцукри, ексудативне м’ясо, technology, microflora, minced meat, stabilizers pH, buffer capacity, monosaccharides, exudative meat, ексудативне м’ясо, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Ощіпок, І. М. Дослідження мікробіологічних характеристик м’ясних фаршів в процесі посолу / І. М. Ощіпок, В. І. Ярошевич, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького. – 2008. – Т. 10, № 2 (37), Ч. 5. – С. 97-100.

Зібрання