Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6644
Title: Вивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканні
Other Titles: Study of conformities to the law and design to the process of colouring of crust of bread at baking
Authors: Теличкун, Юлія Станіславівна
Теличкун, Володимир Іванович
Telychkun, Volodymyr
Telychkun, Yuliia
Keywords: температура
тривалість прогрівання
кислотність
вміст цукру і жиру
продолжительность прогрева
кислотность
содержание сахара и жира
temperature
duration of warming up
acidity
maintenance of sugar and fat
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2008
Citation: Теличкун Ю. С. Вивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканні / Ю. С.Теличкун, В. І. Теличкун // Наукові праці НУХТ. - 2008.- № 25. - С. 61-62.
Abstract: Визначено закономірності забарвлення скоринки хліба в залежності від температури скоринки і тривалості прогрівання, кислотності тіста, вмісту цукру і жиру. Определены закономерности окраски корки хлеба в зависимости от температуры корочки и продолжительности прогрева, кислотности теста, содержания сахара и жира. Сonformities with a law of colouring of crust of bread are define in depending on the temperature of crust and duration of warming up, acidity of dough, content of sugar and fat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6644
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
115.pdf151.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.