Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6644
Назва: Вивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканні
Автори: Теличкун, Володимир Іванович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Ключові слова: температура
тривалість прогрівання
кислотність
вміст цукру і жиру
temperature
duration of warming up
acidity
maintenance of sugar and fat
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Теличкун, В. І. Вивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканні / В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун // Наукові праці НУХТ. - 2008.- № 25. - С. 61-62.
Короткий огляд (реферат): Визначено закономірності забарвлення скоринки хліба в залежності від температури скоринки і тривалості прогрівання, кислотності тіста, вмісту цукру і жиру. Определены закономерности окраски корки хлеба в зависимости от температуры корочки и продолжительности прогрева, кислотности теста, содержания сахара и жира. Сonformities with a law of colouring of crust of bread are define in depending on the temperature of crust and duration of warming up, acidity of dough, content of sugar and fat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6644
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
115.pdf151.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.