Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6644
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТеличкун, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorТеличкун, Юлія Станіславівна-
dc.date.accessioned2013-03-01T10:59:00Z-
dc.date.available2013-03-01T10:59:00Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationТеличкун, В. І. Вивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканні / В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун // Наукові праці НУХТ. - 2008.- № 25. - С. 61-62.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6644-
dc.description.abstractВизначено закономірності забарвлення скоринки хліба в залежності від температури скоринки і тривалості прогрівання, кислотності тіста, вмісту цукру і жиру. Определены закономерности окраски корки хлеба в зависимости от температуры корочки и продолжительности прогрева, кислотности теста, содержания сахара и жира. Сonformities with a law of colouring of crust of bread are define in depending on the temperature of crust and duration of warming up, acidity of dough, content of sugar and fat.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectтемператураuk_UK
dc.subjectтривалість прогріванняuk_UK
dc.subjectкислотністьuk_UK
dc.subjectвміст цукру і жируuk_UK
dc.subjecttemperatureuk_UK
dc.subjectduration of warming upuk_UK
dc.subjectacidityuk_UK
dc.subjectmaintenance of sugar and fatuk_UK
dc.subjectкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв-
dc.titleВивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканніuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
115.pdf151.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.