Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6650
Title: Особливості екструдування виброженого тіста
Other Titles: Features of extrusion complete fermentation dough
Authors: Теличкун, Юлія Станіславівна
Теличкун, Володимир Іванович
Губеня, Олексій Олександрович
Чепелюк, Олена Олександрівна
Telychkun, Yuliia
Telychkun, Volodymyr
Gubenia, Oleksii
Chepeliuk, Olena
Keywords: екструзія
виброжене тісто
вміст вуглекислого газу
тиск
коефіцієнт розширення
экструзия
виброжене тесто
содержание углекислого газ
давление
коэффициент расширения
extrusion
complete fermentation dough
contents carbon dioxide
pressures
coefficient of expansion
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2008
Citation: Особливості екструдування виброженого тіста / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня, О. О. Чепелюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2008. - № 25, Ч. 2. - С. 70-71.
Abstract: Досліджується вплив на процес екструзії виброженого тіста вмісту вуглекислого газу, тиску формування. Исследуется влияние на процесс экструзии виброженого теста содержания углекислого газа, давления формирования. Influence is explored on the process of extrusion contents carbon dioxide, pressures of extrusion.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6650
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
111.pdf117.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.