Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6651
Title: Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м`ясом птиці
Other Titles: Optimization technological properties of raw materials in production of canned meat from poultry meat
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Сабадаш, Петро Миколайович
Жук, Ігор Зіновієвич
Pasichny, Vasiliy
Sabadash, Peter
Zhuk, Igor
Keywords: технологія
м`ясні консерви
стабілізатори
буферна ємність
гідроколоїди
м`ясо птиці
технология
мясные консервы
стабилизаторы
буферная емкость
гидроколлоиды
мясо птицы
technology
canned meat
stabilizers
buffer capacity
hydrocolloids
poultry meat
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2004
Citation: Пасічний, В. М. Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м'ясом птиці / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш, І. З. Жук // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 7. – № 2, Ч. 1. – С. 227-230.
Abstract: Викладені результати дослідження буферної ємності тваринної і рослинної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики сировини та фаршевих емульсій. Изложены результаты исследования буферной емкости животного и растительного сырья и определено ее влияние на технологические характеристики сырья и фаршевых эмульсий. canned meat from poultry meat In article are present results of the study buffer capacity of animal and plant material and determined its effect on technological properties of raw materials and mince emulsions.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6651
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konservi.pdf160.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.