Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6651
Title: Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м`ясом птиці
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Сабадаш, Петро Миколайович
Жук, Ігор Зіновієвич
Keywords: технологія
м`ясні консерви
стабілізатори
буферна ємність
гідроколоїди
м`ясо птиці
technology
canned meat
stabilizers
buffer capacity
hydrocolloids
poultry meat
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2004
Citation: Пасічний, В. М. Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м'ясом птиці / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш, І. З. Жук // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 7. – № 2, Ч. 1. – С. 227-230.
Abstract: Викладені результати дослідження буферної ємності тваринної і рослинної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики сировини та фаршевих емульсій. In article are present results of the study buffer capacity of animal and plant material and determined its effect on technological properties of raw materials and mince emulsions.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6651
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konservi.pdf160.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.