Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6659
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛітвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorМелетьєв, Анатолій Євгенович-
dc.contributor.authorТроценко, Павло Олександрович-
dc.contributor.authorНосенко, Володимир Єрофійович-
dc.date.accessioned2013-03-02T07:29:26Z-
dc.date.available2013-03-02T07:29:26Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationЕкспрес-аналіз вологості хмелю швидко й об’єктивно робить автоматичний інфрачервоний аналізатор / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, П. О.Троценко, В. Є. Носенко // Харчова і переробна промисловість. – 2004. – № 4. – С. 30–31.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6659-
dc.description.abstractЗапропонований експрес-метод аналізу вологості хмелю за допомогою інфрачервоного аналізатора. Це дозволить спростити і прискорити процес нормування хмелю за вологістю безпосередньо на виробництві. При цьому визначення вологості хмелю відбувається без погіршення його фізико-хімічних характеристик і показників якості.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectхмільuk_UK
dc.subjectвологістьuk_UK
dc.subjectаналізuk_UK
dc.subjectінфрачервоний аналізаторuk_UK
dc.subjectхмельuk_UK
dc.subjectвлажностьuk_UK
dc.subjectанализuk_UK
dc.subjectинфракрасный анализаторuk_UK
dc.subjecthopsuk_UK
dc.subjectmoistureuk_UK
dc.subjectanalysisuk_UK
dc.subjectinfrared analyzeruk_UK
dc.subjectкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства-
dc.subjectкафедра фізики-
dc.titleЕкспрес-аналіз вологості хмелю швидко й об’єктивно робить автоматичний інфрачервоний аналізаторuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf76.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.