Фаршеві та паштетні консерви з використанням харчових композицій
Вантажиться...
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті викладені результати дослідження реологічних властивостей розчинів карагенанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тари і гуару за умов їх спільного використання з харчовими добавками. Виявлений їх вплив на функціонально-технологічні показники фаршевих та паштетних консервів. In the article are presents results of research of rheological properties of the solutions carrageenans, xanthan gum, locust bean gum, guar and tara gum in the conditions of their sharing with food additions. There are found their influence on the functionally-technological indexes minced and pate can food.
Опис
Ключові слова
гідроколоїди, камеді, м’ясні консерви, сольові розчини, в’язкість, теплове оброблення, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Фаршеві та паштетні консерви з використанням харчових композицій / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 2 (33), Ч. 2. – С. 176-179.