Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6686
Title: Дослідження впливу добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів
Authors: Мельник, Оксана Юріївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Ковалевська, Єлизавета Іванівна
Keywords: модифікований крохмаль
реологічні властивості
цукор
клейстер
харчоконцентрати
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
modification starches
rheological properties
sugar
paste
food concentrates
Issue Date: 2002
Citation: Мельник О. Ю. Дослідження впливу добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, Є. І. Ковалевська // Наукові праці ОДАХП. – 2002. – № 24 – С. 291–294.
Abstract: Стаття присвячена дослідженню впливу добавки цукру на реологічні властивості крохмальних клейстерів модифікованих крохмалів, які використовуються в рецептурах багатьох продуктів харчування. Експериментально досліджено та науково обґрунтовано зменшення в’язкості крохмального клейстера модифікованих крохмалів при збільшенні кількості цукру. This article is devoted to the research of the influence of sugar on the rheological properties of starch gel by modified starches that used in many food recipes. Experimentally studied and scientifically grounded reduce viscosity starch paste modified starches by increasing the amount of sugar.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6686
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
moydvdcnrvkmk.pdf2.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.