DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6686

Название: Дослідження впливу добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів
Другие названия: The influence of sugar on the rheological properties of starch gel by modified starches
Авторы: Мельник, Оксана Юріївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Ковалевська, Єлизавета Іванівна
Melnyk, Oksana Yu.
Kovbasa, Vladimir
Kovalevska, Elizaveta
Ключевые слова: модифікований крохмаль
реологічні властивості
цукор
клейстер
харчоконцентрати
модифицированный крахмал
реологические свойства
сахар
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
пищеконцентраты
modification starches
rheological properties
sugar
paste
food concentrates
Issue Date: 2002
Библиографическое описание: Мельник О. Ю. Дослідження впливу добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, Є. І. Ковалевська // Наукові праці ОДАХП. – 2002. – № 24 – С. 291–294.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню впливу добавки цукру на реологічні властивості крохмальних клейстерів модифікованих крохмалів, які використовуються в рецептурах багатьох продуктів харчування. Експериментально досліджено та науково обґрунтовано зменшення в’язкості крохмального клейстера модифікованих крохмалів при збільшенні кількості цукру. Статья посвящена исследованию влияния добавления сахара на реологические свойства крахмальных клейстеров модифицированных крахмалов, которые используются в рецептурах многих продуктов питания. Экспериментально исследовано и научно обосновано уменьшение вязкости крахмального клейстера модифицированных крахмалов при увеличении дозировки сахара. This article is devoted to the research of the influence of sugar on the rheological properties of starch gel by modified starches that used in many food recipes. Experimentally studied and scientifically grounded reduce viscosity starch paste modified starches by increasing the amount of sugar.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6686
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
moydvdcnrvkmk.pdf2,21 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback