Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6689
Title: Сіль і реологічні характеристики клейстерів модифікованих крохмалів
Authors: Мельник, Оксана Юріївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Ковалевська, Єлизавета Іванівна
Keywords: модифікований крохмаль
реологічні властивості
сіль
клейстер
харчоконцентрати
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
modified starches
rheological properties
salt
paste
food concentrates
Issue Date: 2002
Citation: Мельник, О. Ю. Сіль і реологічні характеристики клейстерів модифікованих крохмалів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, Є. І. Ковалевська // Харчова і переробна промисловість. – 2002. – № 2. – С. 17–18.
Abstract: Стаття присвячена дослідженню впливу додавання солі на реологічні властивості крохмальних клейстерів модифікованих крохмалів за допомогою ротаційного віскозиметра. Встановлено, що внесення солі у крохмальний клейстер спричиняє підвищення його в’язкості за рахунок дегідратуючої здатності солі. This article is devoted to research the influence of salt addition on the rheological properties of starch paste modified starches using a rotary viscometer. Found that the introduction of salt in starch paste viscosity leads to increase its capacity by dehydrating salt.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6689
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
moysirckmk.pdf1.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.