Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив видового складу специфічної мікрофлори на інтенсивність загнивання цукрових буряків, при зберіганні. Визначено ефективність застосування фунгіцидних засобів на основі полігексаметиленгуанідину („Біодез”), натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти („Жавель-Клейд”, „Санітарін”) для обробки цукрових буряків перед закладанням на зберігання. Influence of specific composition of microfloral of sugar beets on relation to intensity of their rotting. Efficiency of application of new fungitsid preparations for treatment of sugar beet before the laying on storage is explored.

Опис

Ключові слова

цукрові буряки, sugar beets, кагатна гниль, мікробіологічні процеси, мікроміцети, бактерії, фунгіцидний засіб, rot of cagat, microbiological processes, micromitsets, bacteria, mean of foungitsid, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків / С. М. Тетеріна, Н. А. Гусятинська, І. М. Касян, М. В. Гусятинський // Харчова промисловість. - 2010. - № 9. - С. 36-39.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced