Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив видового складу специфічної мікрофлори на інтенсивність загнивання цукрових буряків, при зберіганні. Визначено ефективність застосування фунгіцидних засобів на основі полігексаметиленгуанідину („Біодез”), натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти („Жавель-Клейд”, „Санітарін”) для обробки цукрових буряків перед закладанням на зберігання.
Influence of specific composition of microfloral of sugar beets on relation to intensity of their rotting. Efficiency of application of new fungitsid preparations for treatment of sugar beet before the laying on storage is explored.
Опис
Ключові слова
цукрові буряки, sugar beets, кагатна гниль, мікробіологічні процеси, мікроміцети, бактерії, фунгіцидний засіб, rot of cagat, microbiological processes, micromitsets, bacteria, mean of foungitsid, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків / С. М. Тетеріна, Н. А. Гусятинська, І. М. Касян, М. В. Гусятинський // Харчова промисловість. - 2010. - № 9. - С. 36-39.