Шляхи збільшення вмісту терпенових сполук у винах, як справжніх носіїв аромату винограду

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1998

Автори

Білько, Марина Володимирівна
Гержикова, Вікторія Григорівна
Домарецький, Віталій Афанасійович
Михайлевська, Т. В.

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено сухі вина з сортів винограду Рислінг та Ркацителі з використанням ферментного препарату NOVOFERM 12. Доведено позитивний вплив ферментного препарату на вихід сусла та дегустаційну характеристику столових сухих вин.

Опис

Ключові слова

Рислінг, Ркацителі, аромат, столові виноматеріали, терпенові спирти, ферментний препарат, Рислинг, Ркацители, столовые виноматериалы, терпеновые спирты, ферментый препарат, Riesling, Rkatsiteli, flavor, table wine materials, terpenic alcohols, enzyme preparation, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Шляхи збільшення вмісту терпенових сполук у винах, як справжніх носіїв аромату винограду / М. В. Білько, В. Г. Гержикова, В. А. Домарецький, Т. В. Михайлевська // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. – Ч. II. – С. 61-62.

Зібрання