Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6746
Title: Цінна сировина для виробництва пива
Other Titles: Valuable raw material for the production of beer
Authors: Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
Проценко, Лідія Василівна
Meletyev, Anatoly
Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana
Protsenko, Lidia
Keywords: патока мальтозна
пиво
сусло
бродіння
патока мальтозная
кафедра фізики
сусло
брожение
maltose syrup
beer
wort
fermenting
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2006
Citation: Цінна сировина для виробництва пива / А. Є. Мелетьєв, С. І. Воронцова, Л. В. Проценко // Харчова і переробна промисловість. – 2006. – № 7. – С. 21–23.
Abstract: Проведені лабораторні дослідження приготування і бродіння сусла з частковою заміною солоду патокою мальтозною. Отримані результати показали можливість заміни до 20 % солоду патокою мальтозною або цукрозою. Проведены лабораторные исследования приготовления и брожения сусла с частичной заменой солода патокой мальтозной. Полученные результаты показали возможность замены до 20 % солода патокой мальтозной или сахарозой. There was a laboratory research of cooking and fermentation of wort with partial replacement of malt on maltose syrup. The results show the possibility of replacing up to 20 % malt on maltose syrup or saccharose.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6746
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Untitled.FR13.pdf289.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.