DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6767

Название: Пектинове оздоблення кондитерських напівфабрикатів – привабливо й корисно
Другие названия: Pectin confectionery semi-finishing - attractive and useful
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Камбулова, Юлія Вікторівна
Осипенко, Уляна Сергіївна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Obolkina, Vera
Kambulova, Julya
Osipenko, Ulyana
Krapivnitska, Iryna
Ключевые слова: пектин
пюре
кондитерські вироби
оздоблювальний напівфабрикат
овочева сировина
кафедра технології цукру і підготовки води
кондитерские изделия
отделочный полуфабрикат
овощное сырье
pectin
mash
confectionery products
trim cake mix
vegetable raw materials
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Оболкіна, В. І. Пектинове оздоблення кондитерських напівфабрикатів – привабливо й корисно / В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька, Ю. В. Камбулова, У. С. Осіпенко // Продовольча індустрія АПК. - 2010. – № 3-4. – С. 17–19.
Краткий осмотр (реферат): В роботі показана ефективність застосування овочевої пектиновмісної сировини при створенні нового асортименту конкурентно спроможних кондитерських виробів. Визначено харчову цінність пюре та готових напівфабрикатів. Досліджено вплив β-каротину на органолептичні показники готових виробів. В работе показана эффективность применения овощного пектиносодержащего сырья при создании нового ассортимента конкурентно способных кондитерских изделий. Определено пищевую ценность пюре и готовых полуфабрикатов. Исследовано влияние β-каротина на органолептические показатели готовых изделий. The paper shows how the use of raw vegetable peсtin products when creating a new range of competitively capable confectionery. Determined the nutritional value of mash and semi-finished. The effect of β-carotene on the organoleptic properties of finished products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6767
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
obipoknpik.pdf4,12 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback