Фазові перетворення в структурі жиру вершкового масла з інуліном

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено технологію вершкового масла з інуліном, який має лікувально-профілактичні властивості. Встановлено, що добавка із інуліну суттєво впливає на фазові перетворення у вершковому маслі. We developed technology of butter with added inulin, which has therapeutic and prophylactic properties. we found that the addition of inulin effect on phase transformations in butter.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, інулін, ДСК, butter, inulin, DSC, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Рашевська, Т. О. Фазові перетворення в структурі жиру вершкового масла з інуліном / Т. О. Рашевська // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - С. 120-123.

Зібрання