Золотий переріз
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Зазначено, що форма, в основі побудови якої лежать поєднання симетрії і золотого перетину, сприяє найкращому зоровому сприйняттю і появі відчуття краси та гармонії.
Викладено зміст поняття «золотого перерізу» і розкрито його принцип – вищий прояв структурної і функціональної досконалості цілого і його частин у мистецтві, науці, техніці і у природі.
Опис
Ключові слова
золотий переріз, золота пропорція, золотое сечение, золотая пропорция, golden section, golden proportion, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І., кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Мулява, О. М. Золотий переріз / О. М. Мулява, М. А. Ткачук // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 106-110.