Золотий переріз

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Зазначено, що форма, в основі побудови якої лежать поєднання симетрії і золотого перетину, сприяє найкращому зоровому сприйняттю і появі відчуття краси та гармонії. Викладено зміст поняття «золотого перерізу» і розкрито його принцип – вищий прояв структурної і функціональної досконалості цілого і його частин у мистецтві, науці, техніці і у природі.

Опис

Ключові слова

золотий переріз, золота пропорція, золотое сечение, золотая пропорция, golden section, golden proportion, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І., кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Мулява, О. М. Золотий переріз / О. М. Мулява, М. А. Ткачук // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 106-110.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced