DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6794

Название: Розвиток мережі закладів ресторанного господарства столичного регіону України
Другие названия: Developing of a chain of restaurants in the capital region Ukraine
Авторы: Доценко, Віктор Федорович
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Ємчук, Тетяна
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
Бондар, Наталія Петрівна
Dotsenko, Viktor
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Yemchuk, Tatiana
Bloshchinska (Dudkina), Olena
Bondar, Natalia
Ключевые слова: заклади ресторанного господарства
ресторанне господарство
конкурентоспроможність
заведения ресторанного хозяйства
ресторанное хозяйство
конкурентоспособность
restaurant institutions
restaurant management
competitiveness
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Розвиток мережі закладів ресторанного господар-ства столичного регіону України / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, Н. П. Бондар, Т. В. Ємчук, О. О. Дудкіна // Географія та туризм. – К.: Альтерпрекс, 2012. – Вип. 21. – С. 64–70.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання стану та перспектив розвитку ресторанного господарства м. Києва. Рассмотрен вопрос состояния и перспектив развития ресторанного хозяйства г. Киева. The problem of the status and prospects of the restaurant industry of Kiev.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6794
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
competitiveness_restaurant.pdf309,82 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback