Концептуальні підходи до розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропонована класифікація борошняних кондитерських виробів спеціального призначення в залежності від віку, фізичного навантаження, стану здоров’я. The offered classification of flour pastry wares of the special purpose is depending on age, physical loading, state of health.

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби, класифікація, спеціальне призначення, alour pastry wares, classification, special purpose, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Ковбаса В. М. Концептуальні підходи до розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В. М. Ковбаса, В. В. Дорохович // Нетрадиционное растениеводство, эниология, епология и здоровье. – Алушта, 2006. – С. 570 – 572.

Зібрання