Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6855
Title: Природные (натуральные) подсластители
Other Titles: Native (natural) sugar substitutes
Authors: Дорохович, Антонелла Николаевна
Костенко (Яременко), Оксана Михайловна
Дорохович, Виктория Витальевна
Dorohovich, Antonella
Kostenko (Yaremenko), Oksana
Dorohovich, Victoriya
Keywords: подсластители
кондитерские изделия
натуральные
підсолоджувачі
кондитерські вироби
натуральні
sugar substitutes
confectionery
natural
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2007
Citation: Дорохович, А. Н. Природные (натуральные) подсластители / А. Н. Дорохович, О. М. Яременко, В. В. Дорохович // Продукты и ингредиенты. – 2007. – N 4. – С. 32-34.
Abstract: Рассмотрено преимущества и недостатки подсластителей при их применении в производстве кондитерских изделий. Розглянуто переваги та недоліки підсолоджувачів при їх застосуванні у виробництві кондитерських виробів. We considered advantages and disadvantages of sugar substitutes during their using in production of confectionery.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6855
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dvvpnp.pdf3.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.