Поліоли пребіотичної дії: можливість та доцільність їх використання при виробництві борошняних кондитерських виробів спеціального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено в’язкість розчинів цукрозамінників поліолів та їх вплив на клейковинний комплекс, вологоутримувальну здатність борошна, піноутворювальну здатність меланжу. We researched the viscosity of solutions of sweeteners- polyols and their influence on complex of gluten, capacity to retain the moisture, capacity of mélange to make foam.

Опис

Ключові слова

поліоли, пребіотики, кондитерські вироби, polyols, prebiotics, confectionery, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дорохович, В. В. Поліоли пребіотичної дії : можливість та доцільність їх використання при виробництві борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В. В. Дорохович // Актуальні проблеми харчування : технологія та обладнання, організація і економіка : тези доп., Святогірськ, 2007. – С. 10-12.