Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6857
Title: Роль емульгаторів і стабілізаторів при формуванні структури здобного печива
Authors: Оболкіна, Віра Іллівна
Залевська, Надія Олексіївна
Дорохович, Вікторія Віталіївна
Шовгун, О.
Keywords: здобне печиво
емульгатори
стабілізатори
short cookies
emulsifiers
stabilizers
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2004
Citation: Роль емульгаторів і стабілізаторів при формуванні структури здобного печива / В. І. Оболкіна, Н. О. Залевская, В. В. Дорохович, О. О. Шовгун // Зерно і хліб. – 2004. – № 3. – С. 28–29.
Abstract: Досліджено вплив низки емульгаторів та стабілізаторів на якість клейковини, клейстеризацію крохмалю, в’язкість борошняної суспензії. Investigated the influence of a number of emulsifiers and stabilizers on the quality of gluten, gelatinization of starch, viscosity of flour suspension.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6857
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dvvreispfszp.pdf2.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.